Vinterkarusellen er over og nå er det Vårdilten som gjelder

Vinneren på 5 km, Marius Remøy i fint driv etter vending på 2,5 km

Det femte vinterkaruselløpet gikk i strålende vær lørdag 12. mars med litt laber oppmøte. Kun 27 løpere stilte opp på det siste løpet. Det fine turværet får vel ta skylda for det. Men den harde kjerne og utøvere fra Velledalen IL deltok som vanlig i stort monn.

Beste prestasjonen gjorde nok Ole Petter K Schmedling fra Oslo som vant 10 km på tiden 34.46 i tett duell med Ole Lukkedal. Ole Petter er ekte ålesundsgutt og representerer både Nordea, OSI og Spkl Vidar, alt etter hvem som betaler startkontingenten. Vi må også nevne Jenny Rørset fra Midsund som vant 10 km for 4. gang denne sesongen. Jenny løp ikke så fort som i de tidligere løpa, men hun har vist oss at det går an å bli god selv om en trener alene.

Se reportasje her

Nå ser vi framover mot våren, og det første løpet nå blir Vårdilten (4,3 km) onsdag 6. april med start fra Rattviksvingen kl. 18.00. Vi løper også innom Sunnmøre Museum sitt område. Der har det vært omlegging av veier, slik at vi løper 20 meter lengre opp bakken til toppen av løypa. Dette kompenseres med at starten på løpet blir trukket 10 meter lenger fram.

På programmet videre står Eikenosa Opp lørdag 30. april og ikke minst, Ålesund Maraton lørdag 7. mai.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x