Vårdilten blir arrangert onsdag 6. april

Fra Vårdilten i 2019

Endelig er det klart for Vårdilten etter at løpet har vært avlyst de to siste årene på grunn av fare for koronasmitte. Vårdilten er det nest eldste løpet i Ålesund, og løyperekorden til Magne Helland på tiden 13.34 er fra 1989. Kvinnerekorden til Bjørg Storeide og Hilde Conradi på 16.54 er fra 1992 og 1994.

Selv om det både er kaldt og snør i indre del av kommunen, er våren kommet mye lenger på Gåseid der løpet starter. På onsdag er det meldt 5 grader og ikke nedbør i området der løypa går.

Vårdilten er på 4,3 km og her kan alle delta. Det er også klasse for trimmere uten tidtaking. Løypa er lettløpt bortsett fra Museumsbakken, midtveis i løpet. Her er også veien lagt litt om, men den totale lengden på løypa skal være den samme. Start og mål er på fortauet i Rattviksvingen. Løypa skal være godt merket.

Premieringen blir medaljepins til alle og uttrekk på noen gavepremier.

Påmelding kan du gjøre her

Vårdilten 2019
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x