Vi er i gang igjen. Sommerkarusellen starter 17. juni

Starten på det første løpet i Sommerkarusellen 2019

Myndighetene har myket opp restriksjonene for idrettsarrangement uten fysisk nærkontakt, og med 1 meter avstand til andre deltakere. Foreløpig er det satt et tak på 50 deltakere, men vi håper og tror at dette blir justert til 200 deltakere når det kommer ny bulletin torsdag 7. mai.

Uansett så blir det løp, og vi starter opp med 1. løp i Sommerkarusellen onsdag 17. juni der starten er kl. 18.00 fra parkeringen i vestenden av Lillevannet i Spjelkavik. Vi har satt av 50 startplasser og de 50 første påmeldinger er sikret plass, Men vi håper dette blir utvidet i slutten av neste uke.

For å arrangere løp må arrangøren, Ålesundløpene sørge for at alle smittevernregler blir overholdt. Deltakerne må forholde seg slik at det alltid er minst 1 meter avstand til neste deltaker i start- og målområdet. Starten blir organisert slik at de beste løperne står i første rekke på ei linje med løpere på neste linje 1 meter bak, osv. Arrangøren sørger for håndsprit og engangshansker.

Det blir uttrekk av gavepremier etter løpet. For å få utdelt karusellens løpekrus etter det siste løpet, må du ha deltatt i alle tre løpa. Dette er nytt av året, men det henger sammen med økt innkjøpspris på krus kontra den samme og rimelige deltakeravgift.

Du kan melde deg på her

Info om løpet kan du lese her

Arrangør er Ålesundløpene
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x