Janne Vatnaland og Martin Hansen vant Vårdilten

Fra starten på Vårdilten 2022. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Etter 2 års pause blei Vårdilten i dag arrangert med start og mål på fortau i Rattviksvingen på Gåseid. Været var strålende med sol og temperatur på 4-5 grader. Snøen var ikke heilt vekke, men fortauet langs Borgundvegen var snøfritt.

Det blei skikkelig fight om seieren i løpet, men Martin Hansen fra Trondheim vant Vårdilten på tiden 14.10. Bare 3 sekund bak kom Kristian Nedregård fra Ålesund på tiden 14.13. Nummer tre blei Håvard Finnland Trøite, Veidekke BIL med tiden 14.45.

I kvinneklassen blei det seier til Janne Elin Vatnaland, Spirit Stavanger FIK på tiden 17.22. Nest beste kvinne blei May Evy Nesheim, Velledalen IL med tiden 18.18. På tredjeplass kom Ingrid Helen Antonsen, Ålesund på 19.26.

28 deltakere fullførte løpet i det flotte været. Neste utfordring på løp i Ålesund blir Eikenosa Opp lørdag 30. april med start kl. 15.00 fra Eikenosvågen.

ALLE RESULTATER

Se flere bilder her

De to beste på Vårdilten 2022, Janne Elin Vatnaland og Martin Hansen. Foto Sigbjørn Anton Lerstad
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x