Da er Sommerkarusellen 2021 historie

Deltakere fra Velledalen IL

Det siste løpet i Ålesund Sommerkarusell gikk onsdag 18. august 2021. 64 deltakere fullførte enten 5 eller 10 km. På det første løpet hadde vi 77 deltakere og på det andre var det 63 løpere som kom i mål.

Neste sommer håper vi at langt flere deltar på løpa. Vi håper spesielt at flere «trimmere» vil delta. Nord for Romsdalsfjorden har vi flere fjelløp og perseløp. I Ålesund har vi mange gateløp og maratonløp. Satsingsområde videre blir å få turgåeren og trimmeren og heile familien til å delta på løpa våre. Det planlegges også å legge inn en terreng-karusell. Tips til traséer mottas med takk.

Da er det bare å starte langdistansetreningen til Ålesund Maraton som går lørdag 18. september.

Les reportasje fra løpet på kondis.no

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x