Det første sommerløpet i Ålesund går 1. juni

Fra 3. løp i sommerkarusellen 2021

Bedriftsidretten i Midt-Norge arrangerer de fleste løp i Ålesund. Nå meldes det at de forlater begrepet sommerkarusell og kaller løpene i sommer for sommerløpene. Det første løpet som blir arrangert går onsdag 1. juni med start kl. 18.00 og er tilnærmet lik de tidligere sommerkarusellene. Start og mål er ved Lillevatnet i Spjelkavik og går innover Vasstranda. Distansene er 5 og 10 km som begge er kontrollmålte. Tilsvarende løp blir også arrangert onsdag 22. juni 2022.

Men arrangøren har også spennende planer videre for sommeren og høsten. Det er lagt fram forslag om å arrangere løp i nye traséer og gjerne i terrenget. Når og hvor er ikke bestemt, men både arrangøren og Ålesundløpene tar gjerne i mot gode forslag. Det er ønskelig å spre løpene rundt omkring og ikke bare i Ålesund og indre bydel.

Her kan du melde deg på det første løpet

Du kan lese mer om løpa på nettsida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x