Gode vinnertider i det første sommerløpet

Foto: Sigbjørn Lerstad

Det første løpet i Ålesund i sommer gikk innover Vasstranda i langt fra sommerlige forhold. Regnvær og 10-11 grader møtte løperne ved start i Spjelkavik. 42 løpere hadde meldt sin ankomst, enten for å løpe 5 eller 10 km.

Bedriftsidretten arrangerer sommerløpene, og det blir ikke bare løp i denne traséen. Neste løp den 22. juni blir et tilsvarende løp, men i juli og august er det meningen å arrangere ulike terrengløp, uten at noe er bestemt angående sted. 

I kveldens løp var det Tryg-Arne Alnes Løkkeborg, Emblem IL og Louise Skak, Kondis som vant 10 km på henholds vis 34.57 og 42.48.

På 5 km var det Johannes Løkkeborg Alnes, Ålesund som vant herreklassen med ny løyperekord på tiden 16.07. Den tidligere rekorden hadde Marcus Megrund på 16.13 fra 2019. Janne Elin Vatnaland, Spirit Stavanger FIK blei beste kvinne på 19.33.

Klassevise resultater

Se flere bilder her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x