Neste løp er Blodslitet onsdag 7. september

Fra Blodslitet 2020

På onsdag er det duket for den 41. utgave av Blodslitet over byfjellet Aksla. Det starter fra Fagerlia og følger stort sett turvegene ut til Fjellstua. Fra Fjellstua og tilbake følger man bilvegen et stykke før man igjen kommer inn på løypen, like nedenfor Aksla stadion.

Det blir løypevakter i de fleste kryss, men også noen avsperringer med bånd. Løpet starter kl. 18.00 og det blir tilgang til saft i målområdet. Premie til beste kvinne og mann. Påmelding kan man gjøre her

For en gang skyld er det meldt bra vær for onsdagen, det vil si oppholdsvær og 17 grader. Dette i motsetning til de siste fem årene, da det har regnet og blåst under arrangementa, stort sett hvert år. Dette er byens eldste løp. Det er bare å møte opp for å teste om Blodslitet lever opp til navnet. Løypelengden er 6,7 km.

Man kan sjekke løypekartet her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x