Nå starter vinterløpene i Ålesund

Det første vinterløpet går langs gamle Brusdal vei. Her fra vinterløpet i februar 2022

Bedriftsidretten i Møre og Romsdal har nå satt opp vinterterminlisten for løp i Ålesund. Det er snakk om to løp i 2022 og fire løp vinteren og våren 2023.

Arrangøren har gått bort fra betegnelsen «karusell» på løpa sine og operer nå med vinterløp og sommerløp. De mener at navnet løpskarusell er ukjent for mange, og at det kan være en sperre for mange vanlige trimmere fra å delta på løp.

Videre skriver Monica Isaksen på nettsiden for Bedriftidrettens løp i Ålesund: – I de fleste løpene som vi arrangerer kan man velge om man vil delta på 5 eller 10 km, og man kan velge om man vil ha tidtaking eller ikke. I andre løp har vi andre distanser, og tanken er at vi kan variere mellom distanser og underlag gjennom året. Det er lov å gå heile veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! –

På vinterløpene kan man melde seg på til hvert løp (160 kr) eller til alle 6 løpene for 750 kr. De mellom 12 og 14 år betaler 100 kr per løp og barn på familieløpene betaler 50 kr. Det blir trekt ut premie blant de som har meldt seg på alle løpene og på hver enkelt løp.

2022:
Lørdag 12. november – kl 1400 – Fremmerholen

Lørdag 10. desember – kl 1400 – Alvikvegen

2023:
Lørdag 14. januar – kl 1400 – Fremmerholen

Lørdag 11. februar – kl 1400 – Fjordstien Hatlane

Lørdag 11. mars – kl 1400 – Fremmerholen

Lørdag 15. april – kl 1400 -Lerstadvannet

Videre blir det flere løp også utover våren og sommeren 2023, vi kommer tilbake til datoene.

PÅMELDING og mer info for kommende løp:

KLIKK HER

STARTSTED OG LØYPER:
Fremmerholen:
Løypa går langs riksveien i Fremmerholen med start og mål ved Dekkmann. Traseen er flat og fartsfylt. Det er lite trafikk langs løypa, men du må være obs på biler. Spring derfor på venstre side av vegen. Hvis du melder deg på hele karusellen vil du har mulighet til å bytte mellom 5 og 10 km som du selv ønsker.

Spjelkavik/Vasstranda:
Løpet starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen eller ved 2,5 km-merket hvis man skal delta på 5 km.

Lerstadvannet rundt:
Start og mål ved Lerstad barneskole. Løypa går rundt Lerstadvannet.Mer info om opplegg og lengde på løpet kommer. 

Alvikvegen og Fjordstien/Hatlane
Mer info fra arrangøren vil komme

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x