God deltakelse i det første vinterløpet

Mari Torvanger tok med seg barn og joggevogn på sin 10 km innover Brusdalen. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Lørdag blei det første vinterløpet i Ålesund arrangert i raske 5 og 10 km-løyper innover Brusdalen. Forholdene var gode og hadde ikke spor av vinter i seg med 10-12 grader, lite vind og delvis skyet oppholdsvær.

Vi sakser fra kondis.no sin artikkel om løpet:

Ålesunderen Kristoffer Tollås, KML var kommet hjem en tur og vant 10 km med nesten 3 minutt forsprang til neste mann som var Petter Hørthe, Ålesund. Kristoffer fikk tiden 32.48 og Petter blei klokket inn til 35.27. På tredjeplass i herreklassen kom Kjell Magnar Berli, Velledalen IL med tiden 35.32.

I kvinneklassen var det også en gjest som vant 10 km-distansen. Ine Birgitte Nyhus, Varegg IL vant på tiden 40.13. Nummer to og tre blei Pernille Gardien, Ålesund og Marit Lillestøl, Gjerdsvika med henholdsvis 27.34 og 54.38.

På 5 km blei det seier til Kristian Tafjord, Ålesund på 17.43. På de neste plassene kom Erik Sondre Paulsen, Ålesund med 17.46 og Andrew Sunde, Mauseidvåg med tiden 17.55.

I kvinneklassen blei Janne Elin Vatnaland, Spirit Stavanger FIK best på tiden 19.18. Nummer to og tre blei Viktoria Gundersen, Hedrum IL og Emma Olivie Sandvik Aarsæther, Langevåg med 21.34 og 22.27. 

62 deltaker fullførte det første vinterløpet. Det er arrangøren, Bedriftsidretten på Sunnmøre fornøyd med. Neste løp i Ålesund går 10 desember med start i Alvika.

RESULTATER

Se flere bilder her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x