Stor vervekampanje ved påmelding Ålesund Nyttårsmaraton 28. desember

I dette område ligger ferieleiligheten som man kan vinne ved verving av deltakere i Ålesund Nyttårsmaraton

Ålesund Løpevenner med Jan Ketil Vinnes i spissen har startet en vervekampanje til Ålesund Nyttårsmaraton som i år går onsdag 28. desember.

Alle som melder seg på en av distansene får et lodd i trekningen av ei uke med gratis feriehus på fastlandet i Spania. For hver person man verver til deltakelse, får man et ekstra lodd. Det blir trekning i 30 november og 28 desember, så det blir totalt to opphold med en ukes varighet hver som loddes ut. I påmeldingen krysser man av i boksen for hvem som har vervet.

Leiligheten i Spania har to soverom med to bad, kjøkken/stue uteplass. Felles basseng i stor hage.  Stedet heter Jardin Foya Blanca og ligger 45 km nord for Alicante. Det er mulig å fly direkte Ålesund-Alicante i underkant av 4 timer. Vinnerne avtaler direkte med Helge Åkernes når det er aktuelt å benytte seg av premien. Reise til og fra må vinnerne betale selv.

Påmelding til Ålesund Nyttårsmaraton

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x