Kondistreninga Ålesund utvider tilbudet med søndagstrening

Deltakere på ei av søndagstreningene i november

Fra slutten av oktober måned har Kondistreninga Ålesund satt i gang en ny aktivitet. Foruten intervalltrening på torsdager, blir det nå lagt opp til en rolig løpetur hver søndag formiddag med start kl. 11.00.

Startpunktet er som på torsdagstreninga, ved parkeringen i vestenden av Lillevatnet i Spjelkavik. Det er Ludvig With som er initiativtaker, og til nå har det vært 5-6 løpere som har stilt opp hver gang. På søndagtreninga er det meningen å løpe rolig fra 10 km og oppover. Til nå har treninga vært på 12-16 km, og de fleste som har løpt litt klarer dette greit. Det skal gå i pratefart og det sosiale er det viktigste her. Skulle det bli flere deltakere på ulike nivå, går det an å dele seg opp.

Til nå har løpinga gått innover Vasstranda eller i motsatt retning, langs Fjordstien på Åse. Men det går også an å finne andre traséer som innover Brusdalen, mot Blindheim/Emblem eller til Vegsund/Humla. Vi vet også at noen kunne tenke seg en tur på Emblemsfjellet, men dette må deltakerne selv bli enige om.

Alle treningene blir annonsert og loggført på Kondistreninga Ålesund. Så følg med der.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x