Nå stiger prisene på deltakelse i Ålesund Nyttårsmaraton

Starten på halvmaraton på årets Vintermaraton

Onsdag 28. desember 2022, midt i romjulen er det duket for Nyttårsmaraton igjen. I fjor blei løpet utsatt på grunn av pandemien, men i år er alt på stell igjen. Det første løpet blei kalt Millennium Maraton da det blei arrangert siste dagen i det forrige århundre. I år blir Ålesund Nyttårsmaraton arrangert for 22. gang. Bare to ganger er løpet blitt avlyst. Den ene gangen på grunn av mye snø og sterk kulde, og i 2021 under pandemien.

Onsdag 21. desember stiger startkontingentene med 100 kr på de to lengste distansene, og per 19. desember ligger deltakertallet på 63 påmeldte totalt. Det er ventet at mange flere melder seg på, spesielt på 5 km og halvmaraton som er «folkedistansene».

Maraton starter kl. 10.00, halvmaraton kl. 12.00 og 5 km på tid starter kl. 12.15. Totalvinnerne på 5 km får premie. På halv- og heilmaraton blir det premier til de beste og til alle klassevinnere. Premieutdelingen starter kl. 14.30 i kirkekjelleren på Spjelkavik Kirke, noen hundre meter fra målområdet.

Det er Ålesund Løpevenner som arrangerer løpet. Kontaktperson er Jan Ketil Vinnes som kan kontaktes ved eventuelle spørsmål – e-post: janketil68@gmail.com eller tlf: 97475562.

Påmelding

Løpets nettside

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x