Silje Kulen og Ole Lukkedal vant 10 km i vinterløpet

De to vinnerne på 10 km. Ole Lukkedal og Silje Kulen. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Lørdag 14. januar blei januarutgaven av Vinterløpet arrangert med 33 deltakere. Været var bra og vegene var ikke så glatte, til tross for vinterlige forhold. Det var fellestart med valgfri distanse, 5 eller 10 km.

På den lengste distansen vant Ole Lukkedal på tiden 35.47 og var heilt overlegen med 3 minutts margin til neste mann. Beste kvinne blei Silje Kulen som denne dagen hadde tatt turen fra Ulsteinvik. Vinnertida til Silje blei 43.09. På 5 km seiret Eivind Aardal på tiden 19.05 og Marita Hagen Kvalsvik med 24.51.

Denne gangen kunne ikke sjefen, Monica Isaksen være tilstede under arrangementet. Men det spiller ingen rolle når velvillige medarbeidere stiller opp. Denne gangen var det Sigbjørn Anton Lerstad og Per Jan Helset som hadde meldt seg som tidtaker, løypevakt og fotograf. Takk til de.

RESULTATER

FLERE BILDER

Fra starten ved Dekkmann i Fremmerholen. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x