Februarutgaven av Vinterløpene går på Fjordstien

Foto: Arrangør

Lørdag 11. februar er det igjen klart for vinterløp i Ålesund. Løpet starter kl. 14.00 fra naustet rett sør for Hatlane skole.

Videre går løypen inn til Renseanlegget på Åse der man snur og løper tilbake. Det skal da bli 5 km. De som melder seg på 10 km må springe løypen to ganger. Parkering er ved Hatlane skole (se bilde/kart). Følg gangvei fra parkering til start/mål.

Løperne følger gangvegen i flott natur langs sjøen der underlaget er grus gjennom heile traséen. Yr.no melder om ganske bra vær for lørdagen, i hvert fall mye bedre enn det har vært siste uken. Det skal bli lite nedbør, lite vind og en temperatur på 6-7 grader.

Du kan melde deg på her

KONTAKTPERSON:
Monica Isaksen 
Epost: monica.isaksen@bedritsidretten.no
Tlf 47 62 15 38

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x