Neste løp i Ålesund blir Eikenosa Opp

Lørdag 13. mai blir Eikenosa Opp arrangert for 19. gang. Bare en gang er løpet blitt avlyst p.g.a. covid-pandemien. Løyperekorden for menn har Johan Bugge på tiden 17.55 fra 2019 og Ingrid Festø for kvinner med tiden 22.03 i 2017. Løpet har også egen påmelding for trimklasse uten tidtaking.

Årets løp går etter vanlig mønster med start heilt nede i Eikenosvågen kl. 15.00. Målet er oppe på sletta foran demningen på Røssevollvatnet. Eikenosa Opp er et relativt kort motbakkeløp der løypelengden er 4,5 km og høydeforskjellen er 300 meter. For mer info om løypen og løpet, se løpets nettside her

Tidligere har det vært grilling og uttrekk av mange gavepremier etter at siste løper er kommet i mål oppe på fjellet. I år blir det delt ut pokal til beste kvinne og mann og premie til beste jente og gutt under 16 år. Dessuten blir det trekt ut noen gavepremier.

Vi håper den siste snøen nå smelter oppe ved vatnet slik at bil med utstyr og ekstra klær kan komme heilt fra til demningen. Hvis ikke kan det bli aktuelt å forkorte litt på løypa. Det har også blitt gjort tidligere.

Påmelding kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x