Emblemsfjellet Opp arrangeres søndag for 10. gang

Emblemsfjellet Opp er et fjelløp og motbakkeløp som består av tre forskjellige løp. Søndag 27. august arrangeres løpet for 10. gang. Det lengste er på 14,5 km og går fra Spjelkavik til Grønnevollen via Akslasetra. Det andre løpet går fra Emblemssanden via Akslasetra til Grønnevollen og er på 7,5 km. Den tredje utgaven er for barn og ungdom og er på 3,5 km. Det starter på Emblemssanden og ender på Grønnevollen, men går ikke via Akslasetra.

Det er egen turklasse uten tidtaking der man melder seg på ved Bedehuset på Emblem. Det blir også turbingo med salg av bonger på Emblem Bedehus fra kl. 12.30.

Det er Ålesund Løpevenner som arrangerer løpet med hjelp av Emblem Bedehus sine venner. Alle inntekter går til Åpne Dører. Kontaktperson er Jan Ketil Vinnes med telefonnummer 97475562.

Påmelding her

Mer info på løpets nettside

og på eqtiming.no

Det blir premieutdeling oppe på fjellet etter at alle er kommet i mål. Det blir pokaler til vinnere og klassevinnere og mange fine gavepremier på uttrekk. Det blir også enkel kiosksalg på Frielebu i målområdet.

På veg opp til Grønevollen på Emblemsfjellet

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x