Oppsummering av deltakerpremie i Vinterkarusellen

Fra det siste løpet i Ålesund Vinterkarusell 2023/2024

Lørdag 9. mars gikk det siste løpet for denne vinteren i Ålesund Vinterkarusell. Etter løpet var det premieutdeling for trofaste deltakere i karusellen. Alle deltakere med 3, 4 og 5 løp blei premiert. 4 løpere hadde da deltatt på alle 5 løpa. Det var Lars Thoresen Haug, Svein Arne Nakken, Sigbjørn Anton Lerstad og Per Jan Helset. 9 løpere fikk notert 4 fullførte deltakelser. Dette var Frode Mauren, Fritjof Fredriksen, Bård Aune, Are Bjørgum, Ludvig With, Helge Schistad, Alf Petter Bøe, Janne Elin Vatnaland og Mina Bratvold. Ytterligere 18 deltakere står oppført med 3 løp.

Premien var en drikkekopp med bilder av deltakere fra det første løpet i november 2023. Den blei delt ut til alle kvalifiserte deltakere som var tilstede, eller at noen kjente kunne ta med seg premien til vedkommende.

Men det var også noen som ikke var tilstede på premieutdelingen, og som enda ikke har mottatt premien sin. Dette gjelder Bård Aune, Aron Dyb, Tor Egil Skarbø, Janne Elin Vatnaland, Silje Kulen, Simon Meek og Sigmund Rødal. Disse kan få sin premie på Vårdilten onsdag 17. april som starter kl. 18.00 fra Rattviksvingen. Hvis dette heller ikke passer, kan utlevering av premie avtales med Helge på telefonnummer 98642036.

Her er listen over premiedeltakere

Premien
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x