Live Solheimdal satte ny løyperekord på 5 km i Ålesund

Velledalen IL blei hedret for pådriver av vinterkarusellen i Ålesund

Live Johannessen Solheimdal, Steinkjer FIK fra Skåla i Molde hadde i dag tatt fergeturen over Romsdalsfjorden for å springe 5 km i det siste løpet i Ålesund Vinterkarusell.

I den ikke heilt flate løypa innover Brusdalen og tilbake blei Live klokket inn til tiden 16.34. Det er godt foran løyperekorden som Ine Bakken hadde på 16.52 fra november 2021. Nå har Live begge løyperekordene for kvinner i denne løypen da hun på det første vinterløpet sprang inn til 34.10 på 10 km.

74 løpere fullførte enten 5 km eller 10 km i de kontrollmålte løypene som har start i Fremmerholen i Spjelkavik. 32 deltakere sprang 10 km og 42 løpere fullførte 5 km i det flotte vårværet som har inntatt kongeriket Norge. Temperaturen lå på 5-6 grader, det var strålende sol og laber bris i mot på det første strekket.

10 km blei vunnet av Lars Thoresen Haug, Ålesund på tiden 35.26 og Silje Kulen, Ulsteinvik med tiden 41.14. På 5 km blei det totalseier til Live Johannessen Solheimdal, Steinkjer FIK på tiden 16.34. Beste mann blei Are Bjørgum Ørsta IL/Tartarmandag med tiden 17.35.

Det blei også oppnådd mange gode veterantider i de forskjellige klassene med Atle Nytun i spissen som løp inn til tiden 25.19 på 5 km i klasse M80-84 år.

ALLE RESULTAT

Se flere bilder fra 5 km her

Bilder fra 10 km

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x