Eikenosa Opp nærmer seg

Her ser vi Elida Fuglem i innspurten på Eikenosa Opp 2023. Snøen skal nå være heilt vekke. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Lørdag 18. mai er det duket for motbakkeløpet Eikenosa Opp på Emblemsfjellet. I år går løpet ca 14 dager seinere enn det har gjort tidligere. Da er vi heilt sikre på at all snøen er forsvunnet fra løypen.

Værmeldingen er gode for de neste dagene, mye sol og ganske varmt. Lørdag 18. mai er det meldt 16 grader og mulighet for noen regndråper på ettermiddagen. Det er bare en fordel for løperne, da blir ikke varmen det største problemet, får vi håpe.

Påmeldingen er kommet godt i gang. I år blir det startnummer-utdeling fra kl. 13.45 ved Kiwi-butikken på Flisnes og ikkje ved hovedvegen som tidligere. Graving og vegarbeid til det nye vegsystemet mellom Blindheim og Flisnes er kommet godt i gang. Vi prøver å unngå nærheten til dette, og også den tette trafikken på hovedvegen. Ved Flisneskrysset er det gode muligheter for parkering ved butikkene Kiwi og Rema 1000, og her går også den nye vegen ned til Eikenosvågen. Løypetraséen er den samme.

Starten går presist kl. 15.00 fra Eikenosvågen. Vil en ha med seg ekstra tøy opp til målområdet, kan en legge dette fra seg her til transport opp på fjellet. Det blir tilgang til saft i målområdet og her blir det delt ut pokaler til de to beste og til beste jente og gutt under 16 år.

Påmelding her

For mer info og løypekart, se nettsiden

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x