Kondistreninga Ålesund feiret 5 år med kake og pizza

Først trening, så pizza og kake. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Torsdag 20. juni 2019 var den første dagen for Kondistreninga i Ålesund. Dette var det 8. stedet i Norge der det blei satt i gang Kondistrening. 19 deltakere stilte opp på den første treninga, og dette har vært ca gjennomsnittstallet på treningene seinere. I dag har Kondistreninga Ålesund 477 medlemmer på Facebook.

Treningene har vært joviale mot konseptet, trening for alle med innlagt intervalltrening. Ingen trening er blitt avlyst, og bare på julaften har man stått over. Sted og tidspunkt har vært det samme, torsdag kl. 19.30 ved Lillevatnet.

Jubileet blei feiret sist torsdag med pizza, kake og forfriskninger etter ei treningsøkt i Spjelkavik-området. 15 løpere stilte opp på jubileet i innledningen av sommerferien. Og treninga fortsetter gjennom heile sommeren og videre så langt løpere stiller opp. Leder for treninga er Sigbjørn Anton Lerstad.

Introduksjon_Kondistreninga
Ideen og initiativet til Kondistreninga Ålesund blei skapt her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x