Andre løp i sommerkarusellen er i boks

Onsdag 10. juli blei løp nummer 2 i Ålesund Sommerkarusell arrangert innover Vasstranda. Også denne gangen var det god deltaking med mange unge løpere og noen få gamle veteraner. Karstein Sørland deltok som så mange ganger før, men denne gangen uten tidtaking. Karstein blir 90 år seinere i år og stiller i klassen 90-94 år. Han gjennomførte 10 km i kjent stil. Peder Ringdal, Olaf Øien og Per Jan Helset stilte opp i klasse 75-79 år og gjennomførte løpet på tid.

Antallet fullførende løpere var nøyaktig det samme som på det første løpet, nemlig 62 deltakere. Dette er arrangøren godt fornøyd med. Artig er det å se at Velledalen IL stiller med så mange utøvere. Det er et eksempel til etterleving for andre klubber. På lagbildet som blei tatt etter løpet, teller vi 16 personer fra Velledalen IL.

Ålesundløpene har fått tilskudd til innkjøp av telt med logoer fra Sparebank1. Resultatet av dette kunne skues ved start på sommerkarusellen. Meningen er å bruke det på arrangement der været ikke viser seg fra sin beste side. Vi har også skaffet oss et beach-flagg med Ålesundløpene sin logo. Dette har vi gjort for å øke promoteringen av løpene våre.

14 personer har allerede sikret seg pokal i sommerkarusellen. Vil du vite hvem det er, går du inn på resultater Ålesund Sommerkarusell 2. løp på eqtiming.no og klikker på serier. Da ser en hvor mange løp en har deltatt på. Neste og siste løp i sommerkarusellen går onsdag 14. august.

Les reportasje fra løpet

Fra starten på løpet der bikkja er mer interessert i løperne enn eieren
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x