Eikenosa Opp er utsatt til 19. juni

I fjor blei Eikenosa Opp avlyst. På bildet ser vi Christian Prestegård i innspurten på Eikenosa Opp 2019. Foto: Martin Hauge-Nilsen

I dag kom oppdatering og nye regler for innbyggere i Ålesund fra kommuneoverlegen og fra Ålesund kommune ang. den aktuelle smittesituasjonen rundt Convid 19. Der sies det at alle arrangement i Ålesund. Giske og Sula må avlyses fram til og med 9. mai.

Det blir altså ikke arrangert Eikenosa Opp 1. mai 2021. I stedet for å avlyse arrangementet, har arrangøren som er Skigruppa i Emblem IL og Ålesundløpene, bestemt at vi utsetter arrangementet til lørdag 19. juni 2021. Da er også snøen oppe på fjellet og i løypen forsvunnet. Vi får også håpe at vi kan gjennomføre felles start og samla premieutdeling oppe i målområdet på fjellet. Da blir det et løp som ikke bare er for ålesundere. Også Ålesund Maraton som skulle arrangeres 8. mai er utsatt.

Vi har, så langt, fått påmelding fra 10 løpere i Eikenosa Opp. Er det noen påmeldte som ikke kan delta 19. juni, kan de få igjen startkontingenten ved å kontakte Ålesundløpene gjennom kontaktskjemaet på nettsiden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x