Deltakerpremien i Vinterkarusellen er klar

Kopp. Bilde 1

Vinterkarusellen i Ålesund er kommet godt i gang. Det første løpet, av i alt 5 løp, gikk 11. november og hadde nesten 90 deltakere. Det neste og andre løpet går lørdag 9. desember. Etter hvert løp blir det trukket ut et par gavepremier.

Men karusellen har også sin egen premiering der arrangøren, Ålesundløpene, premierer trofaste deltakere. Alle som deltar på 3, 4 eller 5 løp i vinterkarusellen mottar deltakerpremie etter det femte og siste løpet lørdag 9. mars 2024.

Det er nå bestemt at dette blir et løpekrus med bilder fra det første løpet. Krusene er bestilt og noen er ankommet. Nå kan du se de første bildene av kruset i denne artikkelen.

Påmelding

Nettsiden

Kopp. Bilde 2

Kopp. Bilde 3

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x