Påmeldingen til Nyttårsmaraton er godt i gang

Ålesund Nyttårsmaraton er i år tidfestet til torsdag 28. desember 2023. Start og mål er på Moa i Spjelkavik og deltakerne løper innover Brusdalen. Vel en måned før arrangementet går av stabelen er det allerede påmeldt 31 løpere, derav 14 på helmaraton. De andre distansene er halvmaraton og 5 km. 5 km har også eget løp uten tidtaking der deltakerne kan starte når man vil mellom kl. 10.00-12.00. Det blir medalje til alle som fullfører en av distansene.

Årets arrangement blir heilt likt Nyttårsmaraton i fjor med samme starttider og drikkestasjoner plassert på samme sted. Det blir tatt mellomtider ved vending i Brusdalen og som forvarsel 200 meter fra mål. Det blir også speakertjeneste.

Løpsleder Jan Ketil Vinnes sier til oss at det eneste som blir forandret er tidspunktet for premieutdelingen i kjelleren på Spjelkavik Kirke. Den blir utsatt fra kl. 14.30 til kl. 15.00. Alle totalvinner og klassevinnere får premie. Unntaket er 5 km der bare tovalvinnerne får premie. Det blir også trekt ut gavepremier på samtlige startnummer.

Vær obs på at starten for halv- og helmaraton er trukket noen hundre meter øst for mållinjen. Maratonløperne vender likevel ved mållinjen på den siste halvmaratonsløyfen.

Arrangør er Ålesund Løpevenner, og de har fått avtale med Moa Svømmehall om dusjing og skifting av tøy etter løpet ved framvisning av deltakermedalje.

Påmelding her

Mer info på nettsiden

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x