2. løpet i vinterkarusellen gikk under vinterlige forhold

Like før starten for 5 og 10 km

Det andre løpet i Vinterkarusellen blei arrangert lørdag ettermiddag fra Fremmerholen. Temperaturen var minus 2 grader i start/målområdet, men det kjentes mye kaldere ut med en liten trekk fra vest. Underlaget var greit nok for 5-km løperne, men de som sprang 10 km måtte slite med litt glatt underlag på isen innerst i Brusdalen. 45 løpere fullførte begge distansene, noe som er nesten det halve antallet fra det første løpet.

Ålesundløpene er arrangør av de fem løpene i vinterkarusellen. De hadde i dag alliert seg med Ålesund Løpevenner som serverte hjemmelagede kaker, kaffe og saft. Ålesund Løpevenner arranger det neste løpet i Ålesund som er Ålesund Nyttårsmaraton 28. desember.

Det blir trekt ut premier etter hvert løp, men det blir også premiering etter det siste løpet i mars. Da blir det løpekrus til alle som har deltatt på 3 og flere løp.

10 km blei i dag vunnet av Silje Kulen, Ulsteinvik på tiden 43.21 og Lars Thoresen Haug, Ålesund med tiden 37.47. På 5 km blei det seier til Malin Berge, Ålesund på tiden 20.34 og Kristian Nedregård, Ålesund med tiden 17.21.

Neste løp i Vinterkarusellen går lørdag 13. januar 2024.

Foto: Sigbjørn Lerstad og Helge Fuglseth

Resultater

Flere bilder

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x