Bli med på Kondistreninga

Gjengen som møtte opp på Kondistreninga Ålesund torsdag 11. januar

Hver torsdag fra kl. 19.30-20.30 er det Kondistrening i Ålesund. Oppmøte er ved parkeringen til turvegen rundt Lillevatnet i den vestlige delen. Meld deg på via treningas facebookside

Vi stakk innom Kondistreninga i Ålesund en torsdag kveld i januar. Det hadde blitt mildvær etter en kald periode med vintervær, og det var glatt over alt. Diskusjonen gikk på hvor man skulle legge treningen denne kvelden, og hvor det var best feste, selv om de fleste hadde brodder eller piggsko

Kondistreninga Ålesund så sitt første lys torsdag 20. juni 2019 med oppmøte i Spjelkavik, ca 10 km fra Ålesund sentrum. Det er også her de fleste løpa blir arrangert, og det er her i indre bydel de fleste mennesker i Ålesund bor.

Meningen med treningen er å tilby en felles løpeøkt med innslag av intervalltrening i en sosial setting. Det skal være enkelt og det skal være en trening for alle, uansett alder og nivå.

Kondistreninga Ålesund har nå 442 medlemmer på Facebook, men på en vanlig treningskveld møter det opp 15-20 deltakere.

Treningen torsdag 11. januar 2024 hadde 20 deltakere og de blei fort enige om å dele seg opp. De som hadde planer om å delta på vinterkarusellen førstkommende lørdag, valgte en times rolig joggetur. De andre bestemte seg for intervalltrening i bakke med varighet på 2 minutt med 6-8 repetisjoner. Pausen var å jogge ned igjen. Treninga inneholdt også oppvarming og nedjogg.

Etter hvert har det også kommet inn et tilbud om trening på søndager der møte blir avtalt på gruppens Facebook-side. Det blir da en rolig tur på 12-15 km, helst på mykt underlag og kanskje en fjelltur.

De som leder eller er trener i Kondistreninga Ålesund er følgende: fra venstre, Malin Berge, Sigbjørn Anton Lerstad og Mina Sørensen Bratvold

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x