Lørdag 10. februar er det nytt løp i Vinterkarusellen

Fra det forrige løpet i karusellen. Da var det snøvær under deler av løpet.

Førstkommende lørdag er det duket for det 4. og nest siste løp i Ålesund Vinterkarusell. Opplegget blir slik som vi er vant til; fellestart fra BestDrive i Fremmerholen kl. 14.00 for 5 og 10 km distanser i kontrollmålte løyper.

11 løpere er allerede klar for vinterkarusellens løpekrus. De har til nå 3 deltakelser i karusellen. Men mange andre kan også oppnå dette. De har 2 sjanser til, lørdag 10. februar og lørdag 9. mars da det er avslutning. Her kan du se stillingen så langt

Det blir trekt ut et par premier etter løpet, og vi vil også denne gang servere sjokoladekake og kaffe fra våre eminente støttespillere. De som ikke drikker kaffe, skal få servert saft.

Vi er litt opptatt av været under løpa våra, særlig nå på vinteren. Yr.no melder om -3 grader, lite vind og strålende sol i Fremmerholen kl. 14.00 denne dagen. Hvordan underlaget blir, er uvisst. Men så lenge det er kaldt, skal det ikke være særlig glatt.

Her kan du melde deg på

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Helge Schistad
Helge Schistad
13 days ago

Det er også kvinner som har fullført tre lag i karusellen og som er mottakere av løpekruset. Skulle ikke de også vært med i oversikten?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x