Lørdag 13. januar er det klart for nytt løp i Vinterkarusellen

Fra det siste løpet i vinterkarusellen. Det var litt is i vegbanen den gang, også. Foto: Sigbjørn Lerstad

Ålesundløpene satser på nytt løp førstkommende lørdag med start fra BestDrive i Fremmerholen. Det blir felles start kl. 14.00 både på 5 km og 10 km.

Føreforholdene i Brusdalen har vært utfordrende i det siste, men nå har vi mildvær i vente. En inspeksjon i dag onsdag viser at det enda er en del is midt i vegbanen, og mer is jo lenger inn mot 5-km merket ved vending man kommer. Men holder man seg ut mot vegkanten er det godt feste. Det ser ut som all strøgrusen har lagt seg der. Det er også meldt en del regn framover, og da vil enda mer is smelte. Vi håper og tror det blir bra forhold, selv om det også blir litt regn på løpsdagen.

PÅMELDING

Dette blir det tredje løpet i karusellen, og vi lodder ut et par premier etter løpet. Vi minner også om premien som blir utdelt lørdag 9. mars til alle som har deltatt på tre og flere løp i vinterkarusellen. For å se stillingen i dette, altså hvor mange løp man har deltatt på, kan en gå inn på serier i headingen på resultatlista fra eqtiming.no eller i boksen serier ved påmelding. Se bilde nedenfor.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x