19 løpere har sikret seg premie i vinterkarusellen

Det femte og siste løpet i vinterkarusellen går lørdag 9. mars. Da blir det også premieutdeling til trofaste deltakere på vinterløpa. Før det siste løpet har 19 deltakere allerede sikret seg løpekruset. 6 løpere har til nå deltatt på alle 4 løpa, mens 13 deltakere har vært med på 3 løp gjennom vinteren. Se stillingen her

Ytterligere 28 løpere har deltatt 2 ganger og kan oppnå premie hvis de fullfører det siste løpet 9. mars. Det må jo være ei knaskende god gulrot å få med seg. Påmeldingen til det siste løpet er åpen.

Etter at siste 10 km-løper er gått i mål ved Dekkmann i Fremmerholen lørdag 9. mars sånn ca. kl. 15.00, blir det utdeling av deltakerpremie. Det blir også trekt ut noen fine trykk med motiv fra Brosundet i Ålesund, signert kunstneren Kristoffer Helset.

Det blir også servering av varm betasuppe i målområdet etter hvert som løperne kommer til mål. Så er det bare håpe på at det blir noen lunde bra vær den ettermiddagen. Per dags dato er i hvert fall løypa is- og snøfri.