Gode vinnertider i det nest siste løpet i vinterkarusellen

Kristian Nedregård vant 5 km

Det fjerde løpet I Ålesund Vinterkarusell gikk i dag med litt mindre deltaking enn i de tidligere løpa. 25 deltakere fullførte løpet, 15 løpere på 5 km og 10 løpere på 10 km. Det fine vinterværet førte til at flere foretrakk skitur framfor løping i Brusdalen.

Selv om været var fint, var ikke føreforholda gode. Det hadde dannet seg mye glatt is og snø på gamle Brusdalsveg som var traséen for løpet. Temperaturen steg litt utover dagen, noe som gjorde at det blei glatt. Til sammenlikning brukte 5 km-løpere ca minuttet mer enn på det første løpet, det dobbelte på for 10 km-løpere.

10 km blei vunnet av John Gunnar Dybvad, Lånke IL på tiden 37.07. Beste kvinne blei Silje Kulen, Ulsteinvik med tiden 43.10. På 5 km seiret Kristian Nedregård, Ålesund på tiden 18.47. Kvinneklassen blei vunnet av Janne Elin Vatnaland, Spirit Stavanger FIK med tiden 20.34. Janne Elin blei totalt nest beste løper.

Det femte og siste løpet i vinterkarusellen går lørdag 9. mars. Da blir det premieutdeling med premie til alle som har deltat 3 eller flere ganger i karusellen. Da blir det også servering av varm suppe.

RESULTATER

FLERE BILDER

Se den forløpende stillingen sammenlagt

Foto: Sigbjørn Anton Lerstad og Helge Fuglseth

Lars Thoresen Haug på 10 km

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x