Avslutning på vinterkarusellen lørdag 9. mars

Fra starten på det siste vinterløpet i februar da det var både kaldt og glatt. Dette kan vi bare glemme nå på det siste løpet.

Førstkommende lørdag er det dags for nytt vinterløp. Men noe vinterlige forhold blir det ikke. Våren er kommet til Ålesund og det meldes om sol, 9 varmegrader og flau vind på lørdag kl. 14.00 da starten for 5 og 10 km går fra BestDrive i Fremmerholen. Vegen innover Brusdalen har vært bar lenge.

Ålesundløpene som arrangør ønsker å gjøre det litt spesielt på denne avslutningen. Det blir delt ut premie til trofaste deltakere gjennom vinteren. Dette gjelder alle som har fullført 3 eller flere løp i karusellen. Beste kvinne og mann på de to distansene får pokal som premie. Det blir trukket ut bildetrykk med Ålesundmotiv blant alle tilstedeværende. Dessuten blir det servert varm suppe i målområdet etter løpet. Så vi oppfordrer alle deltakerne til å bli igjen litt etter løpet for å ta del i dette i det nydelige vårværet vi får på lørdag.

Her kan du se stillingen for de som allerede har sikret seg eller kan skaffe seg deltakerpremie.

Forholdene for løping innover gamle Brusdalsveg blir gode. Både 5- og 10 km distansene er kontrollmålte. Så her kan det settes årsbeste eller personlige bestenoteringer over en lav sko. Alle som har gått opp en klasse har nå sjansen til å klatre på de klassevise listene som Kondis fører. Per Jan Helset er kommet opp i klassen M80-84 og satser stort på plassering høyt oppe på landsbasis i denne klassen.

Påmelding til det 5. og siste løpet i Ålesund Vinterkarusell kan du gjøre her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x